Reakcia na problem so zaspavanim kids.

vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Reakcia na problem so zaspavanim kids.

Odoslaťod ScoobyDoo » St 21.Júl. 2010 1:01

Len reagujem, ze maminy maju problem s uspavanim svojich kids, ze sa im malinke kids budia alebo nemozu zaspinkat. Moj syn a moja dcerka od narodenia ako miminka spinkali pri mne , drzala som ich za rucicku, hladkala ich , aby mali pocit bezpecia a nikdy nespali sami v detskej izbe, v detskej izbe akurat tak susim pradlo na susiaku a su tam ulozene hracky. Dcerka ma 6.mesiacov a spinka od narodenia pri mne a v perinke, pred spinkanim ju prebalim, napapa sa ,aby bola spokojna, otvorim okno ,aby mali cerstvy slanny vzduch od mora , zapnem laptop a pustim im hudbu, hned zaspinkaju obaja ako mimina a spinkaju kludne az do rana.Nikdy ani jeden nespali sami v detskej izbe , aspon ich mam pod kontrolou, ze viem ze su v poriadku a sladko spinkaju.Myslim, ze kids potrebuju citit pocit bezpecia, nezny dotyk svojej maminy .Dcerka od narodenia zaspinkava pri hudbe ,ktoru ma rada, napr: Petr Muk ma super songs ,pri ktorych sa velmi dobre zaspava.Ja by som ich nikdy nedala spinkat do detskej izby, ked su pri mne maju pocit bezpecia a kludne spinkaju.Dokonca aj nase korytnacky su s nami v izbe kde spime, ako jedna velka rodina, kids potrebuju pocitovat pritomnost mami, nie aby boli odstrcene v detskej izbe.ScoobyDoo.
AngelikaDM
Obrázok používateľa
ScoobyDoo

Založený: Ut 02.Mar. 2010 2:10

Re: Reakcia na problem so zaspavanim kids.

Odoslaťod Dr. Mráz » Pi 23.Júl. 2010 19:20

Dakujem za doplnenie :)
Dr. Mráz

Založený: Ut 04.Mar. 2008 0:55

vybrali.sme.sk linkuj.cz facebook linkedin google live jaggcz addthis

Naspäť na otázky a odpovede o spánku

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.